Uppdaterad hemsida

Jag har städat upp den här sidan lite så den enbart handlar om fysioterapi och inte om konst eller keramik. Om du är intresserad av det så besök www.martalindqvist.se där jag har en webbshop och information om både beställning av keramik, marknader, utställningar och Brånasvedjans Gårdsbutik!

Jag har en tanke på att framöver bygga upp en webbkurs med texter, illustrationer och filmer som jag kan publicera antingen här på hemsidan eller skapa en ny plattform för. Men nu finns här lite information om mina behandlingar!

Här har vi ett ledigt jullov med trötthet, vila och inget vettigt blir gjort. Det är nog behövligt efter ett intensivt år med både behandlingar, skapande och utställningar. Hoppas ni har haft en skön jul och nyår!

Följ gärna Brånaform på instagram eller facebook för att se inlägg om hälsa eller behandlingsresor.

God fortsättning! /Märta

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s