Behandlingar

Jag är i behandlingsrummet i Kärrsjö varje torsdag. Jag jobbar med Genuin Svensk massage, elektroterapi och djupvågsbehandling.

Massagen är kraftfull och djupgående, elektroterapin kan aktivera läkning i kroniska problem som kroppen ”gett upp” på och djupvågsbehandling släpper effektivt på spänning.

Djupvågsmaskinen är en mekanisk vibrationsapparat som via loopade frekvensändringar kommer åt alla muskler i kroppen genom att ”stänga av” muskelminnet. Vibrationernas förändrade hastighet förvillar nervsignalen som håller kvar kramptillstånd i muskeln så att den kan återgå till sin normala fulla längd.

Det är en mild behandling som ger väldigt tydligt och snabbt relultat. I kombination med massage och stretch kan man väldigt snabbt återfå full rörlighet. man kan bli mycket trött efter sin första djupvågsbehandling. Det för att så mycket släpper samtidigt och känslan kan bli att man är lite ”upphängd och nedsläppt”.

Något som står emellan fullt resultat är dock låggradiga eller kroniska lokala  inflammationer som då hindrar kroppen från att svara på vibrationerna. Där kan elektroterapin gå in och aktivera läkningen.

Alla resultat är även beroende av att kunden är positiv till att hjälpa sin egen kropp med lämplig rörelse, näring och engagemang för att komma ur sitt problem. Vissa har brist på näringsämnen, andra har monotont arbete som kan göra det svårt att hinna läka ordentligt osv.

En första behandling brukar ta en knapp timme. Pris 600 kr

Vid återbesök och underhållsbehandling som tar kortare tid kostar det 450 kr.

För bokning skicka gärna ett mail på branaform@gmail.com

eller ett sms på 070-252 14 37

Hälsningar Märta Lindqvist!