Webbshop

Jag hade tänkt avsluta min webbshop men det blev så att den är kvar ett tag till. Kanske jag lär mig komma överens med den.. Det har varit lurigt att få till ett bra system för frakt! Då keramik är så tungt och jag även säljer lätta saker som vykort har det blivit jättekonstiga summor på vissa beställningar.

Just nu är det inte mycket som ligger utlagt i shoppen men det kommer upp halsband och lite annat snart! Adressen är http://www.martalindqvist.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s