Höst

Idag fick vi hem en pall underbar fylelera från Lokatta keramik på Gotland. Så nu kan jag sätta mig och dreja igen! Jag har egentligen inte gjort annat än plocka, rensa o ta hand om blåbär sista veckan.. Och leran har varit typ helt slut! Har storstädat verkstan med och känner att det är helt ok med höstvibes nu!

Jag var just iväg till Fjällräven center och lämnade lite keramik för en fin display i stora entrén av Cesam och High Coast Creative. Några i den här färgen kommer stå där bland interiörerna från bla Mio och Stegbo.

Jag kommer plocka ihop lite fina saker för att lämna i Härnösand i en blomsterbutik med ny regi, berättar mer om det snart för den som vill gå dit! 🌸☺️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s