Behandlingsdagar

Idag är det Söndag och vilodag, hur skönt som helst!

De senaste fyra dagarna har det råkat bli späckat med hästbehandlingar. Även några humanbehandlingar. Jag räknade lite snabbt ihop antalet, inklusive behandling av sambo och egen häst blev det 28 stycken sedan i onsdags.. Phew!

Igår var jag iväg en sväng tio mil bort och mellan kl 9 och 21 hanns det med hela tolv stycken. Det är inget jag planerar, men det blir lätt så att det kommer till en, två, tre stycken under dagen. Jag är riktigt glad över alla positiva kommentarer och berättelser om hur stor skillnad det varit på de hästar som fått behandling en gång förut, och riktigt fin feedback på de humanbehandlingar som blev gjorda. Är så tacksam över det fantastiskt roliga och givande jobb jag har! Det var en skön mix av stora halvblod, PRE-hingstar, islandshästar och hästmänniskor!

Blev bjuden på stall-picnic för att hinna kaffe och så mkt behandling som möjligt! 


Blev även bortskämd med glutenfri bakelse som motivation efter häst nr sju! 😁


Hade tänkt verkligen göra ingenting idag, men Jenta har dragit av sig sin ena framsko.. Bluh. Blev dessutom så peppad av allas ridning igår, så jag vill ta mig upp på mina egna idag och rida ett pass på dom var. Det är helt slut mat i kylen med, så lär måsta starta den eländes bilen idag igen.

Får se hur mkt orken räcker till, båda armarna domnade bort inatt hehe.

DSC_0299

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s