Hej!

För en del år sedan hade jag en blogg och tyckte det var himla kul att skriva. I ett par år har jag jobbat med sociala medier och bloggat åt ett annat företag och då har det inte funnits så mycket lust och ork kvar till att jobba på de egna kanalerna.

Men nu känns det roligt och tiden finns igen!

Den här sidan innehåller lite av allt det vi håller på med här på gården Brånasvedjan, det är mitt jobb med fysioterapi och hästar, konst och illustration och så min sambos verksamhet med timring, möbelbygge, beställningsjobb och snickeri.

Jag får se hur aktiv den här bloggen kommer bli, förmodligen skriver jag ett inlägg då det händer något speciellt.

Välkomna hit i alla fall! /Märta

 

header häst 2

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s